пʼятниця, 10 листопада 2017 05:20

Ярмоленко тричі міг забити у ворота "Баварії"

28-річний Андрій Ярмоленко не реалізував трьох гольових моментів у центральному матчі чемпіонату Німеччини. Дортмундська "Боруссія", за яку грає українець, програла вдома мюнхенській "Баварії" — 1:3. Ярмоленко вийшов на поле у стартовому складі й був замінений за 9 хв. до закінчення поєдинку.

— Ярмоленко в "Динамо" був лідером, розганяв атаку, рівень киян йому це цілком дозволяв. Тут же зовсім інші вимоги. Андрій — дуже хороший виконавець, але використовувати його найкращі якості "Боруссія" поки не навчилася. Проблема в тому, що Ярмоленко перейшов із "Динамо" наприкінці серпня, коли сезон уже стартував. Не мав можливості пройти літні збори, щоб зрозуміти структуру гри нового клубу. А в тренера не було часу визначитися, яким чином оптимально задіяти потенціал Андрія, — каже російський телекоментатор Олексій Андронов, 41 рік, який спеціалізується на матчах чемпіонату Німеччини.

Команда Ярмоленка після одинадцяти турів у чемпіонаті Німеччини має 20 очок. Ділить третє-четверте місце з "Шальке", за який грає Євген Коноплянка. Лідирує "Баварія" — 26 очок.

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко тричі міг забити у ворота "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути