Ексклюзиви
пʼятниця, 28 листопада 2008 16:06

Жюстін Енен повертається у великий теніс

26-річна бельгійка Жюстін Енен готова вперше вийти на корт після того, як у травні 2008 року програла в Берліні Дінарі Сафіній та пішла з тенісу. Жюстін стала першою жінкою, яка залишила професійний теніс, будучи першою "ракеткою" світу, якою вона була впродовж 117 тижнів з 2003 по 2008 рік.

Енен планує узяти участь в показовому матчі з 18-річною датчанкою Каролін Возняцкі, який зараз займає 12-у строчку рейтингу. Про це розповів данському телебаченню Джон Тобіас, менеджер Кароліни. Передумовою для матчу став той факт, що обидві тенісистки зв"язані спонсорськими контрактами з компнією "Адідас". Енен, не дивлячись на відхід з тенісу, підтримує хорошу фізичну форму та готова зіграти в 2009 році. Дата та місце проведення майбутнього матчу поки невідомі. Ймовірно, що матч може бути проведений в одному з двох данських міст - Оденсі або Копенгагені.

Кароліна раніше не грала з Жюстін, але протягом останнього сезону вдало провела показові матчі з такими зірками світового тенісу як Олена Дементьєва та Ана Івановіч.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Жюстін Енен повертається у великий теніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути