четвер, 03 серпня 2017 13:50

З'явився повний текст прощального звернення Кличка

З'явився повний текст прощального звернення Кличка
Володимир Кличко анонсував нову кар'єру

Український важковаговик Володимир Кличко заявив у зверненні з приводу завершення кар'єри, що бокс допоміг йому у саморозвитку і самореалізації. Також він зазначив, що не досяг би таких висот без своїх уболівальників.

Сьогодні 41-річний екс-абсолютний чемпіон світу оголосив про відхід зі спорту. Наводимо повний текст заяви Володимира Кличка, опублікованої на його YouТube-каналі.

"27 років тому я зробив найкращий вибір - обрав професію, яка стала моїм життям. Я почав свою подорож у спорті. Обраний шлях відкрив мені світ у буквальному сенсі цього слова. Мало країн, в яких я не бував. Я вивчив іноземні мови, почав свій бізнес, створив об'єкти інтелектуальної власності.

Я допомагав нужденним, став мотиватором, модельєром, тренером, менеджером, промоутером, фінансистом. Я став такою людиною, якою прагнув бути. Я зміг зробити це і все ще можу завдяки тому, наскільки популярний бокс в світі, моїм власним талантам і, найважливіше, завдяки вам, моїм відданим фанатам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко оголосив про завершення кар'єри

В якийсь момент життя кожному з нас потрібно бути готовим різко повернути кар'єру і підготуватися до нової долі і нових викликів. Очевидно, я не виняток з правил, і зараз прийшла моя черга зробити це. Тепер настав мій час прийняти таке рішення. Я роблю це з деяким хвилюванням, але я абсолютно готовий до нових випробувань. Я чекаю і сподіваюся, що моя нова кар'єра, яку я спланував і яку я почав кілька років тому, буде такою ж успішною, як і попередня.

І нарешті, замість того, щоб просто сказати вам: "Дякую і до побачення!", – я хочу запросити вас продовжити цю красиву і захопливу подорож разом. Зі мною і з брендом Кличко. Тільки разом ми креативніші й продуктивніші. По-справжньому сильніші в усіх відношеннях. Разом – ми рушійна сила".

Останній бій Володимир Кличко провів 29 квітня цього року. Програв технічним нокаутом британцеві Ентоні Джошуа.

Зараз ви читаєте новину «З'явився повний текст прощального звернення Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути