неділя, 08 жовтня 2017 15:36

З'явилися шокуючі подробиці про здоров'я Шумахера

З'явилися шокуючі подробиці про здоров'я Шумахера
зріст 48-річного пілота зменшився з 174 до 160 сантиметрів, а вага - з 74 до 45 кілограмів

Семиразовий чемпіон світу у Формулі-1 німець Міхаель Шумахер знаходиться в комі. Про це стверджує Auto-bild.ro з посиланням на члена сім'ї німецького гонщика.

Він підключений до апарату штучного дихання і цілодобово знаходиться під наглядом лікарів.

За даними джерела, за час хвороби зріст 48-річного пілота зменшився з 174 до 160 сантиметрів, а вага - з 74 до 45 кілограмів.

"На жаль, він в комі, бореться за життя з останніх сил, але ми не думаємо, що у нього багато шансів. Всі люблячі люди відвідують його щодня", - наводить портал заяву анонімного члена сім'ї.

Наприкінці грудня 2013 року Шумахер отримав черепно-мозкову травму під час катання на гірських лижах у французькому Мерібелі. Зараз він проходить курс реабілітації на власній віллі на березі Женевського озера в Швейцарії, куди був переведений з клініки восени 2014 по виході з коми.

З того часу дані про стан Шумахера украй мізерні і суперечливі. Будь-які чутки про здоров'я Міхаеля незмінно спростовуються його представниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружині Шумахера погрожували вбивством дітей

За даними ЗМІ, Шумахер незабаром може бути перевезений на лікування в США. Колишній гонщик може бути переміщений в Даллас, де його сім'я володіє фермою великої рогатої худоби. У Далласі є фахівець з травм мозку на ім'я Марк Уікс, який має свою клініку, яка може стати "новою надією" для сім'ї Шумахер.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися шокуючі подробиці про здоров'я Шумахера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути