неділя, 23 травня 2010 18:19

Журналісти дебютували в регаті "Кубок Гетьмана"
39

Фото: Фото: Тарас Подолян

На Київському водосховищі проходить традиційна щорічна крейсерська регата "Кубок Вадима Гетьмана". Вперше за всю історію турніру в коротких перегонах разом з досвідченими спортсменами брали участь журналісти.

В одній "упряжці" з майстрами представники мас-медіа могли себе почувати в повній безпеці. Перед стартом регати відбулося ознайомлення новачків з основними азами яхтингу, правилами гонок і схемою маршруту. Інструктаж проводив срібний призер Олімпіади в Афінах Родіон Лука. На дистанцію вийшло чотири екіпажі, на яхтах "Скорпіо", "Гард", "Ліра" і "Русалка". До складу екіпажу останньої входив кореспондент Gazeta.ua і ще один срібний призер афінської Олімпіади Анна Калініна.

Першим фінішував екіпаж "Скорпіо", за ним "Гард", далі "Русалка" і замикала квартет яхтсменів "Ліра". Після закінчення перегонів відбулося нагородження учасників пам'ятними дипломами та фуршет.

Gazeta.ua





Зараз ви читаєте новину «Журналісти дебютували в регаті "Кубок Гетьмана" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути