неділя, 07 серпня 2011 01:54

"Журналіст придумав якусь історію" - Шевченко про конфлікт із Сьоміним

"Журналіст придумав якусь історію" - Шевченко про конфлікт із Сьоміним

Після матчу-відповіді з казанським "Рубіном" і вильоту "Динамо" з Ліги чемпіонів Інтернет видання повідомили про конфлікт між наставником киян Юрієм Сьоміним та гравцем Андрієм Шевченком. Зокрема повідомлялося, що Шева під час матчу сказав тренеру "Не трогай меня" (за іншою версією "Сядь и сиди").

"Журналіст придумав якусь історію, - прокоментував ситуацію Шевченко перед тренуванням "Динамо" на базі у Конча-Заспі. - Є робочі моменти. У нас стовідсоткове розуміння і взаємоповага. Це найголовніше. Я не бачу сенсу говорити про цю видуману кимось історію. Дійсно, зараз у нас важкий момент. Виліт з Ліги чемпіонів — це болючий удар для клубу, наших вболівальників, але це життя. З цим потрібно змиритися. Нам треба дивитися вперед. Нас чекає дуже важка гра з "Карпатами". Вся команда готується і налаштовується."

Тобто фрази "Не трогай меня" в адресу Сьоміна не було?

"Я навіть не хочу це коментувати, тому що зовсім не бачу сенсу. Є певні речі під час матчу, які не варто обговорювати. Це емоції. Як я вже сказав, у нас повне взаємопорозуміння і повага".

Ця тема затьмарила собою сам виліт команди з Ліги чемпіонів.

"Це ж треба було комусь придумати таку історію."

Раніше з вами траплялися подібні випадки?

"Такі ситуації завжди виникають. Є ігрові моменти і є емоції на полі. Хтось вирішив загострити ситуацію, виділити її. Таких моментів можна знайти мільйон."

Зараз багато говорять і пишуть про внутрішні конфлікти у команді і не дуже хорошу атмосферу.

"Ні, атмосфера абсолютно нормальна. Якщо команда не виграє, то будуть шукати цьому пояснення. Тим більше зараз йде мова про удар по репутації клубу, по гравцях та вболівальниках. Був ряд не використаних моментів, ряд безглуздих помилок, які привели до того, що ми не виграли у "Рубіна". Від цього треба якнайшвидше позбутися і почати вигравати. Тоді все знову нормалізується."

Після "Рубіна" вдалося заснути?

"Це нормальна річ. Коли команда програє, кожен шукає провину у собі, нервує. Треба швидше від цього позбутися, сконцентруватися на матчі з "Карпатами", зіграти його добре і починати думати про майбутнє".

"Карпати" не дуже вдало розпочали сезон. Поки львівська команда не здобула жодної перемоги.

"Це дуже хороша команда і гідний суперник. До матчу з львів'янами потрібно дуже серйозно готуватися. Нас чекає непроста гра. Тим більше ми граємо вдома і хочеться якогома швидше забути той жах з "Рубіном", повернути вболівальників на стадіон і реабілітуватися перед ними."

Гравці "Карпат" говорять, що у матчі з "Динамо" їх влаштує тільки перемога. Про нічию не може бути і мови.

"Мене такі заяви ніколи не зачіпали. Я спокійний і сконцентрований. Чекаю завтрашнього матчу."

У Лізі Європи "Динамо" зіграє з "Літексом". Як ви оціните цю команду?

"Зараз у нас на черзі матч чемпіонату України. Потім будемо готуватися до інших поєдинків. Коли прийде час зустрічі з болгарами, тоді будемо думати про них."

Зараз ви читаєте новину «"Журналіст придумав якусь історію" - Шевченко про конфлікт із Сьоміним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути