четвер, 30 березня 2017 05:06

Зозуля розповів, як збирається віддячити уболівальникам "Бетіса"

Зозуля розповів, як збирається віддячити уболівальникам "Бетіса"
Зозуля: "Я готовий битися за емблему "Бетіса". Фото: luxnet.ua

Роман Зозуля готовий битися за емблему свого нинішнього клубу, іспанського "Бетіса" в знак подяки фанам, які підтримали його у важкий момент.

Про це він розповів на сторінці Troublemakers & Ultras Action VK.

"Я підтримую досить теплі стосунки з багатьма українськими ультрас. Звичайно самі близькі стосунки у мене з хлопцями з "Дніпра", з якими я підтримую стосунки донині. За останній час я дуже здружився з харківськими ультрас. І я дуже ціную заслугу всіх наших ультрас, це ті герої, які першими пішли захищати нашу країну.

Ми всі прекрасно знаємо, скільки у кожного движу було, втрат наших героїв і, чесно, я їх дуже поважаю і ціную. Те, що вони мені кажуть, то, що вони можуть зробити - вони роблять, вони мене максимально підтримують, і я їм за це дуже вдячний.

Вони все знають про ситуацію з "Райо", кожен день я з ними на зв'язку, вони надають мені дуже сильну моральну підтримку, без якої мені було б набагато складніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанський клуб вибачився перед Зозулею

Я, чесно кажучи, не очікував, але я так само відчув величезну підтримку з боку ультрас "Бетіса". Це було дуже несподівано і настільки ж приємно. Люди правильно розуміють мене і розуміють яка ситуація сталася. За першої ж можливості віддячити їм, я це зроблю, будь це мої дії в грі або будь-які інші можливі способи.

Я буду битися на полі за цю емблему, якою вони дорожать, цінують, люблять і якою вони прикрили мене в даній ситуації. І кожен раз, коли вони зустрічали мене і зараз зустрічають, коли я виїжджаю з тренувальної бази, вони говорять що тут твій будинок, ти тут у безпеці і ми завжди будемо поруч.

Вони навіть вже запрошували мене на свій фанатський сектор, на гру "Севілья" - "Бетіс". На жаль, я не сильно добре знаю іспанську, тому не можу в повній мірі вести з ними повний діалог і висловити їм слова подяки", - сказав Зозуля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агент Зозулі розповів про умови виступу в Іспанії для футболіста

Зозуля мав грати за "Райо Вальєкано" до кінця сезону на правах оренди, але фанати команди публічно звинуватили українця в нацизмі. Вони вимагали від керівництва клубу не здійснювати трансфер, після чого Роман повернувся в "Бетіс".

Раніше повідомляли, що Роман Зозуля може замінити Анатолія Тимощука у виконкомі ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «Зозуля розповів, як збирається віддячити уболівальникам "Бетіса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути