четвер, 19 жовтня 2017 22:41

"Зоря" виграла другий матч поспіль у Лізі Європі

"Зоря" виграла другий матч поспіль у Лізі Європі
Футболісти "Зорі" святкують перший м'яч у ворота "Герти"

У матчі третього туру групового етапу Ліги Європи "Зоря" обіграла "Герту". Поєдинок пройшов на "Арені Львів" і завершився з рахунком 2:1 на користь команди Юрія Вернидуба.

Стартові хвилини залишилися за "Гертою", яка мала в дебюті зустрічі три моменти для взяття воріт. Потім гра вирівнялася. Наприкінці першого тайму відмінний момент мав бразильський форвард "Зорі" Юрі, який з лінії площі воріт у боротьбі із захисником ткнув м'яч повз ворота, за що потім постукав себе по голові. Але вже через хвилину господарі отримали право на стандарт. Пробивати взявся бразильський півзахисник Сілас. М'яч рикошетом від стінки влетів в сітку воріт німецького клубу - 1:0.

На початку другого тайму гості зрівняли рахунок. Після подачі з кутового Деві Зельке вискочив у центр штрафного майданчика і увігнав м'яч у сітку ударом головою - 1:1.

На 60-й хвилині капітан "Зорі" Олександр Караваєв втратив 100% шанс забити. Півзахисник вийшов один на один, але пробив просто у воротаря "Герти". За десять хвилин до фінального свистка переможний гол забив Олександр Сваток, який замкнув передачу з правого флангу красивим ударом п'ятою - 2:1.

Для "Зорі" це друга перемога поспіль у груповому турнірі Ліги Європи. Трьома тижнями раніше на виїзді був обіграний іспанський "Атлетик".

Зоря Україна - Герта Німеччина 2:1 (1:0, 1:1)

Голи: 1:0 - 42 Сілас, 1:1 - 56 Зельке, 2:1 - 79 Сваток.

Зоря - Лунін, Прийма (Сваток, 22), Сухоцький, Опанасенко, Гордієнко, Гречишкін, Сілас, Караваєв, Харатін (Андрієвський, 63), Луньов (Громов, 81), Юрі.

Герта - Ярстейн, Карім Рекік, Штарк, Платтенхардт, Вайзер, Ессвайн (Калу, 57), Лустенбергер, Лазаро, Майер, Пекарік, Зельке (Ібішевіч, 57).

Попередження: Сілас (4), Зельке (46), Майер (69), Ібішевіч (71), Луньов (76).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Команда з характером": як "Зоря" здивувала Україну і Європу

В іншому матчі групи "Естерсунд" зіграв внічию з "Атлетиком" (2:2). Після третього туру ситуація в групі J така: в "Естерсунда" 7 очок, у "Зорі" 6, у "Атлетика" 2, у "Герти" — 1.

Матчі четвертого туру відбудуться 2 листопада, четвер: "Герта" - "Зоря", "Атлетик" - "Естерсунд".

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" виграла другий матч поспіль у Лізі Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути