Ексклюзиви
пʼятниця, 23 липня 2010 11:55

Жоден з українських каналів не домовився про трансляцію Ліги Чемпіонів

Жоден з українських каналів не домовився про трансляцію Ліги Чемпіонів

Питання про те, який український канал транслюватиме матчі основної сітки Ліги чемпіонів сезону 2010/11 поки залишається відкритим.

Відзначимо, що права на матчі 3-го кваліфікаційного раунду головного єврокубкового турніру належать клубам, і саме вони продають їх каналах, а ось правами на весь турнір, куди входить і останній кваліфікаційний раунд, на території України володіє компанія "Поверхность". За словами її президента Віктора Самійленка, поки основний контракт не підписаний ні з одним українським замовником, інформує "Телекритика".

Нагадаємо, всі останні сезони матчі Ліги Чемпіонів показував Перший національний канал. Однак, як повідомив заступник генерального директора НТКУ з питань спортивного мовлення Михайло Метревелі, в цьому році Лігу Чемпіонів Перший національний показати не зможе.

"Ми б хотіли показати Лігу Чемпіонів у нашому ефірі. Але сьогодні це неможливо. Тому зараз нас цікавлять матчі Ліги Європи за участю інших українських команд", - сказав Метревелі.

У той же час, отримати можливість транслювати матчі Ліги чемпіонів намагається канал "Україна". Однак, за словами директора каналу "Футбол" Олександра Денисова, "Україна" погодиться заплатити "Поверхності" за права на показ матчів лише ту ціну, яка, з точки зору каналу, буде відповідати ринковим умовам. В іншому випадку "Україна" відмовиться від трансляції Ліги чемпіонів, як це вона змушена була зробити минулого року.

Нагадаємо, що матч кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів між київським "Динамо" і бельгійським "Гент" покаже телеканал ICTV.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Жоден з українських каналів не домовився про трансляцію Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути