четвер, 16 вересня 2010 18:10

Знаменитий боксер стане українським телеведучим

Знаменитий боксер стане українським телеведучим

Знаменитий спортсмен Костя Цзю стане ведучим боксерського шоу "Ти - чемпіон" на телеканалі "Україна", прем"єра якого відбудеться 9 жовтня.

Один з найвідоміших боксерів світу вже побував у Києві, де познайомився з майбутніми учасниками проекту, повідомляє прес-служба телеканалу "Україна".

"Шоу про професійних боксерів - дуже цікавий проект. Хочу, щоб боксери підняли рівень своєї майстерності", - зазначив Цзю.

На думку боксера, "шоу має заразити боксом не лише чоловіків, а й жіночу частину аудиторії, а також мотивувати батьків віддавати дітей у секції боксу".

За форматом проекту, в шоу повинно бути два ведучих, але ім"я напарника Кості Цзю поки тримається в секреті.

Шоу "Ти - чемпіон" об"єднує дві складові. З одного боку, це спортивний проект - змагання молодих боксерів за один мільйон гривень. З іншого - це програма з соціальним підтекстом, що показує непростий шлях учасника до виконання своєї мрії.

На кастинги, які проводилися в Донецьку, Сімферополі, Львові та Києві, були запрошені боксери з усіх регіонів України. Незабаром будуть оголошені імена учасників, які успішно пройшли відбіркові тури.

За матеріалами Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Знаменитий боксер стане українським телеведучим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути