Ексклюзиви
четвер, 02 листопада 2023 19:31

Змерз у коридорі. Менеджер Ф'юрі озвучив нову причину слабкого виступу боксера

Автор: Getty Images
  Френсіс Нганну відправляє у нокдаун Тайсона Ф'юрі
Френсіс Нганну відправляє у нокдаун Тайсона Ф'юрі

Тайсон Ф'юрі чекав у коридорі 45 хв, поки його випустили на ринг. Про це заявив менеджер чемпіона WBC у надважкій вазі Спенсер Браун коментуючи, чому його клієнт мав такий непереконливий вигляд у бою з боксером-дебютантом Френсісом Нганну. Останній поступився британському чемпіону роздільним рішенням суддів, проте велика кількість коментаторів та експертів висловили впевненість, що саме "Циганський король" мав програти.

"У деяких речах люди мають рацію, але нас тримали в коридорі 45 хвилин. Я розумію, що це не виправдання, але ти розігрівся, приготувався, а потім сидиш у коридорі, чекаєш, бо на сцені все ще йде шоу з танцюристами", - сказав Браун в ефірі Youtube-каналу Boxing King Media.

Також менеджер припустив, що, можливо, Ф'юрі перестарався з розвагами перед поєдинком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перенесення бою Усик-Ф'юрі: з'явилися нові подробиці

"Напередодні ввечері ми пішли на чемпіонську вечерю. Можливо, це моя провина, але з нами уклали контракт. Нганну теж був там, але я несу за це відповідальність. Можливо, варто було провести бій раніше. А так це було дуже пізно вночі. Ми до цього не звикли. Можливо, нам слід було підготуватися до цього. Тайсон - неперевершений професіонал. Але це був не Тайсон, якого ми знаємо", - підсумував Браун.

Перед тим, як відбувся поєдинок Ф'юрі-Нганну, промоутери оголосили, що 23 грудня відбудеться бій мій Олександром Усиком та "Циганським королем". Сторона британського боксера наполягала саме на цій даті і не хотіли посувати її на більш пізній строк. Усик погодився і почав підготовку у тренувальному таборі. Однак після поєдинку з Нганну команда Ф'юрі заявила, що найімовірніше, дату доведеться змістити нібито через травми Тайсона.

Промоутер Усика Олександр Красюк вкрай негативно відреагував на такі новини і зажадав довідку від медиків, що Ф'юрі дійсно не може боксувати у зазначений в контракті день.

Попередньо, бій між чемпіонами відбудеться у лютому 2024 року.

Зараз ви читаєте новину «Змерз у коридорі. Менеджер Ф'юрі озвучив нову причину слабкого виступу боксера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути