Ексклюзиви
неділя, 22 червня 2008 16:22

Жирков може перейти в "Манчестер Юнайтед"

Така інформація з"явилася на присвяченій футболістові сторінці в англійській версії вільної онлайн-енциклопедії "Вікипедія", повідомляє sport.com.ua.

Як затверджує "Вікіпедія", після перемоги в матчі з Голландією (3:1) в 1/4 фіналу Євро-2008 Жирков заявив в інтерв"ю репортерові "Першого каналу", що він вже домовився про умови особистого контракту з "Манчестером" і тепер, за умови, що клуби зійдуться в ціні, йому залишилося тільки пройти медогляд, щоб оформити перехід в стан переможців Ліги чемпіонів сезону-2007/08.

Як правило, Жирков грає на лівому фланзі півзахисту. Проте на Євро-2008 наставник збірної Росії Гуус Хіддінк використовує футболіста в ролі лівого захисника. На думку фахівців, Жирков є одним з найкращих гравців росіян на турнірі.

Раніше повідомлялося про інтерес до Жиркова з боку пітерського "Зеніту". Пітерці готові були запропонувати за футболіста десять мільйонів євро.


Зараз ви читаєте новину «Жирков може перейти в "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути