вівторок, 28 березня 2017 13:59

Зірка збірної Туреччини вразив неймовірним фінтом

Зірка збірної Туреччини вразив неймовірним фінтом
Емре Мор забив перший гол за збірну Туреччини

Один із суперників збірної України у відбірковій групі I, Туреччина, на стадіоні в "Ескішехірі" впевнено обіграв Молдову.

З перших секунд команда Фатіха Теріма серйозно взялися за справу. Вже до 24-ї хвилини поєдинку вела з рахунком 2:0. Свої дебютні голи за національну команду провели Емре Мор і Ахмет Чалик.

На 15-й хвилині матчу 19-річному півзахиснику дортмундської "Боруссії" і збірної Туреччини Емре Мору вдався неймовірний фінт.

У другій половині гри Молдова продовжила роздаровувати турецьким футболістам дебютні м'ячі у складі збірної. На 52-й хвилині чудовий удар удався Зенгіну Ундеру. До останньої миті Туреччина пресингувала суперника, який знайшов сили провести гол престижу під завісу зустрічі - 3:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, де Україна прийме Туреччину і Хорватію

Головним рефері зустрічі був Дженк Нуза з Косова. Національна команда країни є суперником збірної України у відборі КС-2018.

Туреччина провела матч у такому складі: Онур Ківрак (Харун Текін, 46), Шанер Озбайраклі, Ахмет Чалик, Чаглар Сеюджю, Гурай Вурал, Окай Йокуслу, Огюзхан Озьякуп (Деніз Турук, 65), Емре Мор (Юнус Маллі, 83), Емре Чолак (Каан Айхан, 69), Зенгін Ундер (Дженк Тосун, 82), Енеш Унал (Сердар Гюрлер, 76).

Україна зіграє вдома з Туреччиною 2 вересня. Зустріч може пройти у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Зірка збірної Туреччини вразив неймовірним фінтом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути