понеділок, 16 грудня 2019 12:07

Зінченко допоміг "Манчестер Сіті" знищити "Арсенал"

Зінченко допоміг "Манчестер Сіті" знищити "Арсенал"
Олександр Зінченко пропустив два місяці через травму

У неділю, 15 грудня, "Арсенал" приймав на власному полі "Манчестер Сіті" і програв – 0:3. За гостей на заміну вийшов Олександр Зінченко.

Головним героєм цього матчу став Кевін Де Брьойне. Вже на другій хвилині зустрічі півзахисник вдало пробив під перекладину після провалу захисту "гармашів". Згодом він віддав результативний пас на ніким не прикритого Стерлінга, який просто пробив у вільний кут воріт. А ще до перерви бельгієць забив другий гол, відправивши м'яч у кут воріт. Він міг оформити і хет-трик, та Лено дотягнувся до м'яча після його удару, і той влучив у штангу, пише "Футбол-24"

У другому таймі моментів було теж чимало, але забити нікому не вдалося. Голкіпер "містян" майже не мав роботи. Не пропустив і його візаві.

На 85-й хвилині на поле вийшов українець Зінченко. Це його перший матч в чемпіонаті Англії за два місяці. Він пропустив цей час через травму та операцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиновський забив у ворота "Болоньї"

"МанСіті" перемагає та закріплюється на третій позиції. Однак його відставання від першого "Ліверпуля" складає аж 14 очок. Другим йде "Лестер". "Арсенал" же на 9 місці. Хоча може опуститися нижче, якщо "Кристал Пелес" обіграє "Брайтон".

Зараз ви читаєте новину «Зінченко допоміг "Манчестер Сіті" знищити "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути