вівторок, 15 грудня 2009 11:02

Взимку "Динамо" збереться в Ізраїлі, Португалії та на Кубку Співдружності

Взимку "Динамо" збереться в Ізраїлі, Португалії та на Кубку Співдружності

Відразу після закінчення недільного матчу 17-го туру чемпіонату України проти "Таврії" команда київського "Динамо" пішла в офіційну відпустку, яка триватиме рівно місяць.

Як відомо, одночасно з матчами 17-го туру Прем"єр-ліги, в Україні офіційно завершилася перша частина національної першості сезону 2009/10. Поєдинки наступного, 18-го туру, будуть проведені 27-го лютого наступного року.

Після матчу з "Таврією" Валерій Газзаєв подякував хлопцям за виконану роботу і оголосив, що команда йде у відпустку до 13 січня. На день пізніше повернуться з відпочинку легіонери із Бразилії - Алмейда, Бетао і Маграо, а також нігерієць Юссуф і марокканець Бадр Каддурі, оскільки вони живуть далі за інших від Києва.

Перші два дні роботи "Динамо" будуть присвячені проходженню гравцями команди медогляду, після чого, 15-го січня, чемпіони України візьмуть курс на Ізраїль, де в Кейсарії команда Валерія Газзаєва проведе двотижневий збір. Повернувшись до Києва, динамівці отримають три дні відпочинку, після чого "Динамо" вирушить на другий, заключний міжсезонний збір, який пройде в Португалії. Тут "біло-сині" проведуть ряд спарингів, але список партнерів у контрольних матчах поки уточнюється.

Що стосується зимових міжнародних турнірів - Кубка Першого каналу і Кубка Співдружності, то тут вболівальників чекає розчарування. Перший зі згаданих турнірів поки проводитися не буде. А на Кубок Співдружності основний склад "Динамо" не поїде. Участь українського чемпіона можливо тільки в тому випадку, якщо організаторів турніру задовольнить приїзд дублюючого складу нашої команди.

Блик, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Взимку "Динамо" збереться в Ізраїлі, Португалії та на Кубку Співдружності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути