Ексклюзиви
субота, 26 жовтня 2019 12:42

"Зі мною Зінченка чекала би відмінна кар'єра" – Луческу

"Зі мною Зінченка чекала би відмінна кар'єра" – Луческу
Луческу тренував "Шахтар" з 2004 по 2016 роки

Колишній головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу розповів, як би склалася кар'єра гравця "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка, якби він залишився з ним в донецькому клубі.

"З приводу цього гравця я навіть не знав. Коли ми покинули Донецьк, молодь тренувалася в Полтаві, а ми в Києві. Я попросив свого помічника з'їздити в Полтаву і подивитися, як готується молодь. Тоді ми відкрили для себе Віктора Коваленко, якого я відразу привернув до основної команди. Він навіть виходив на поле в матчах Кубка України". Про це пише "Трибуна".

"А про Зінченка я нічого не знав. Мені навіть ніхто не говорив, що є такий гравець. Це був його шанс: він міг або залишитися в "Уфі", або бути разом зі мною. У другому випадку на нього чекала відмінна кар'єра", - сказав Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко лікуватиметься місяць

За весь час роботи в "Шахтарі" Мірча Луческу запам'ятався тим, що практично ніколи не випускав українських гравців в лінію нападу. Вони могли грати або в воротах, або в захисті.

Зараз ви читаєте новину «"Зі мною Зінченка чекала би відмінна кар'єра" – Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути