Ексклюзиви
понеділок, 20 червня 2011 18:44

"Жереб не найкращий, але це краще, ніж "Фулхем" - Ситник

"Жереб не найкращий, але це краще, ніж "Фулхем" - Ситник

У понеділок, 20 червня, у Ньоні визначилася турнірна доля 105 учасників першого і другого відбірних раундів Ліги Європи.

Ісландський "Вестманнаяр", за який виступає український нападаючий Денис Ситник у першому відбірному раунді зіграє з ірландським "Сент-Патрікс".

"Жереб не найкращий, так як ірландська команда не найслабша з тих, які могли нам попастися. Але це краще, ніж "Фулхем":). Це буде моя перша гра в єврокубках і сподіваюся не остання:) Будемо готуватися до цих та інших матчів, тому у нас зараз ігри будуть через 3-4 дні", - каже "Gazeta.ua" Денис.

Переможець цієї пари виходить на кращу команду пари "Копер" (Словенія) - "Шахтар" Караганда (Казахстан).

До речі, фіналіст ЛЄ-2010 "Фулхем" протистоятиме "Рунавіку" з Фарерських островів. А ще один представник Ісландії, "Рейк'явік", зіграє з фарерським "Фуглафйордуром". Переможець цієї пари у другому відбірному раунді протистоятиме учаснику групового етапу минулої Ліги чемпіонів — словацькій "Жиліні".

На цьому ж етапі ісландський "Хабнарфьордур" зустрінеться з португальським "Насьоналом".

Полтавська "Ворскла", яка першою з українських клубів відкриває єврокубковий сезон, за вихід до третього раунду Ліги Європи зіграє з переможцем пари "Ренова" — "Гленторан".

Перші поєдинки першого відбірного раунду пройдуть 30 червня, матчі-відповіді — 7 липня. Другий відбірний раунд - 14 та 21 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Жереб не найкращий, але це краще, ніж "Фулхем" - Ситник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути