четвер, 20 жовтня 2011 10:30

"Зеніт" заслуговував на перемогу у матчі з "Шахтарем" - Луческу

"Зеніт" заслуговував на перемогу у матчі з "Шахтарем" - Луческу

Футболісти петербурзького "Зеніта" награли на перемогу в матчі з донецьким "Шахтарем", заявив журналістам після гри головний тренер "гірників" Мірча Луческу.

"Шахтар" і "Зеніт" в середу зіграли в Донецьку внічию з рахунком 2:2 в рамках третього туру групового турніру Ліги чемпіонів.

"Ми завоювали сьогодні очко, повинні бути раді цьому, тому що перемоги заслуговував "Зеніт". Вони змогли нав'язати нам свою гру, чинили великий тиск на наших центральних захисників, які загубилися. Невпевненість захисників передалася всій команді, особливо гравцям, які не реалізували моменти.

"Зеніт" почав дуже потужно, але за рахунку 2:1 ми не реалізували два моменти. Якби Жадсон забив хоч раз, гра б закінчилася", - поскаржився румунський фахівець.

Луческу назвав воротаря Олександра Рибку кращим гравцем матчу у складі своєї команди.

"Помилка (Дмитра) Чигринського і (Олександра) Чижова привела до того, що "Зеніт" відігрався і ожив. Сьогодні я повинен визнати, що кращий гравець матчу - воротар Рибка. А для наших бразильців це урок: не можна грати у футбол лише за рахунок техніки, потрібно ще й рухатися. Ця нічия віддаляє нас від виходу в плей-офф. Сьогодні обидві команди не реалізували безліч моментів", - констатував Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Зеніт" зіграли внічию

Він віддав належне силі суперника, визнавши, що недооцінював "Зеніт".

"Ми сьогодні помилялися в елементарних ситуаціях, чого я давно не помічав за своєю командою. "Зеніт" виявився кращим, ніж я про нього думав до матчу", - зазначив Луческу.

Після трьох ігор кіпрський АПОЕЛ зберіг лідерство в групі G, набравши 5 очок. У "Зеніта" і "Порту" тепер по 4 бали. "Шахтар" набрав 2 очки.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" заслуговував на перемогу у матчі з "Шахтарем" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути