Ексклюзиви
вівторок, 17 лютого 2009 15:50

"Зеніт" заборонив продавати квитки жінкам?

Уболівальники "Зеніту" почали купувати абонементи на сезон-2009. Дівчата, які минулого року ходили у фанатські сектори (12, 13, 14, 15) на "Петровському", цього разу зіткнулися із труднощами – їм продавати абонементи відмовляються.

- Ми залишали прізвища в заявці, але в останню мить стало відомо, що всіх дівчат викреслили. І зроблено це було за рішенням "координаційної ради вболівальників", - повідомила фанатка Вікторія.

Дівчина акцентувала увагу на тому, що у колі фанатів давно проводиться політика "без баб". Але якщо раніше усіляко ускладнювалась участь дівчат на виїзних матчах за Кубок УЄФА, то цього року чоловіки використали всю свою владу.

Купити абонемент у фанатський сектор у касі неможливо, тому жінки-вболівальники вимушені або шукати його у спекулянтів за високими цінами, або змінювати сектор.

У відділі роботи з уболівальниками "Зеніту" не підтвердили інформацію про те, що у фанатських секторах не буде жінок:

- У заявах є жіночі прізвища, але більше їх або менше, у порівнянні з минулим роком, сказати неможливо. Ми виділяємо абонементи, а кому вони дістануться, фанати вирішують самі.

Рішення, які приймають фанати, - їх власна справа. На одному із спеціалізованих форумів вдалося знайти підтвердження історії, яку розповіла Вікторія.

Одна з груп підтримки відкрито заявила, що вона виступає проти присутності жінок на стадіоні. Інша справа, що на секторах з 12-го по 15-й присутні кілька груп, і вони можуть мати іншу думку.

Советский Спорт

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" заборонив продавати квитки жінкам?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути