Ексклюзиви
неділя, 01 вересня 2013 18:18

"Зеніт" Тимощука вдома пустив під укіс "Локомотив" Кучука

"Зеніт" Тимощука вдома пустив під укіс "Локомотив" Кучука
Фото: tsn.ua

Санкт - Петербурзький "Зеніт" 1 вересня обіграв на своєму полі московський "Локомотив". Матч завершився з рахунком 2:1 на користь господарів поля.

Рахунок в кінці першого тайму відкрив півзахисник "Зеніту" Роман Широков, який реалізував пенальті. При цьому півзахисник гостей Лассан Діарра отримав ще й червону картку.

Однак , в меншості "Локомотив " зміг відігратися. На 70 -й хвилині матчу захисник господарів Ігор Смольников зіграв рукою в своїєму штрафному, що призвело до призначення пенальті вже у ворота "Зеніта". Одинадцятиметровий успішно виконав Мбарк Буссуфа . Переможний же гол на 85 -й хвилині зустрічі забив півзахисник пітерців Костянтин Зирянов.

В іншому матчі російської прем'єр -ліги казанський "Рубін " 1 вересня розгромив на виїзді єкатеринбурзький "Урал" , забивши господарям поля три м'ячі. Всі три голи записав на свій рахунок венесуельський нападник гостей Саломон Рондон.

Перемога над "Локомотивом" дозволила "Зеніту" набрати 14 очок і піднятися на другу сходинку турнірної таблиці. Відставання петербурзької команди від лідируючого ЦСКА становить три очки.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" Тимощука вдома пустив під укіс "Локомотив" Кучука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути