вівторок, 22 листопада 2011 08:42

Збірну Чехії покарали за святкування виходу на Євро-2012

Збірну Чехії покарали за святкування виходу на Євро-2012

Футбольна асоціація Чехії оштрафувала футболістів збірної країни за святкування виходу на чемпіонат Європи 2012 року в аеропорту чорногорської Подгориці, повідомляє Associated Press. Асоціація визнала, що футболісти повели себе неприпустимим чином. Команді призначили штраф у два мільйони крон (106,5 тисячі доларів).

15 листопада чехи перемогли Чорногорію у стиковому матчі за вихід на Євро-2012 (1:0). Оскільки перша гра також закінчилася перемогою збірної Чехії (2:0), ця команда пробилася у фінальний турнір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склад кошиків перед жеребкуванням фінальної частини Євро-2012

Як повідомляє офіційний сайт Футбольної асоціації Чехії, в аеропорту футболісти виспівували пісні і викрикували гасла, в грубій формі висловлювали думку гравців з приводу колишнього футболіста збірної Чехії Радека Друлака, який багато критикував збірну за погану гру у відбірковому турнірі Євро-2012.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кріштіану Роналду приїде на Євро-2012: результати матчів стикового раунду

За поведінку гравців вибачився капітан збірної Чехії Томаш Росіцкі. Він заявив, що футболісти перебували в стані ейфорії і захопилися святкуванням успіху, не звертаючи увагу, що знаходяться в аеропорту. За словами Росіцкі, вести себе подібним чином на публіці неприпустимо.

Капітан збірної Чехії також висловив жаль з приводу того, що відповідальність за поведінку гравців довелося нести менеджеру команди Володимиру Шміцеру, який, за словами Росіцкі, не був винен у трагедії. Росіцкі додав, що гравці святкували перемогу в аеропорту тверезими.

Зараз ви читаєте новину «Збірну Чехії покарали за святкування виходу на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути