четвер, 18 грудня 2008 17:36

Збірна України з хокею перемогла Данію на Кубку Полісся

Кубок Полісся

Група В

Україна - Данія -3:1 (1:0,1:1,1:0)

Голи: Гніденко (Пастух), 6:55 (1:0). Литвиненко (Матвійчук, Шахрайчук), 31:24 (2:0). Кісум (Ескесен, Шмідт), 32:12 (2:1). Люткевіч (О. Тімченко), 57:02 (1:3)

Україна: Симчук. Гунько - Ісаєнко, Матвійчук - Шахрайчук - Литвиненко; Толкунов - Люткевич, Матерухін - Шафаренко - О. Тимченко; Срюбко - Наваренко, Цируль - Олецький - Дьяченко; В. Тимченко - Благой, Доніка - Гніденко - Пастух.

Воротарі: Симчук - Гелбрейт.

Штраф: 4 - 6.

Більшість: 3 (0) - 2 (0).

Суддя: Бігум (Данія).

17 грудня. Київ. Палац спорту. 3000 глядачів.

Напередодні першої зустрічі з данцями київський "Сокіл" провів дві складні і напружені зустрічі з "Крильями Совєтов". Очевидно, Олександр Сеуканд зміг дати відпочити групі гравців, викликаних в збірну. Тим більше що два нападаючих з білоруської екстраліги Олег Тимченко і Олександр Матерухін, а також Вадим Шахрайчук також мали всі шанси потрапити в заявку на гру.

На післяматчевій прес-конференції Сеуканд відзначив, що невелике пошкодження отримав Срюбко, тому і в захисті збірної могли відбутися деякі зміни. Хто із захисників знаходився на хорошому ходу - так це Люткевич і Толкунов (останній повернувся в збірну після дворічної відсутності). Проте через те, що до певного часу вони не грали разом, в їхніх діях відчувалася деяка незіграність.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Збірна України з хокею перемогла Данію на Кубку Полісся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути