пʼятниця, 07 червня 2019 18:42

Збірна України вийшла до півфіналу молодіжного Кубка світу

Збірна України Ю -20 в чвертьфіналі молодіжного Кубка світу в Польщі перемогла однолітків з Колумбії 1:0.

Тренер українців Олександр Петраков здивував зі складом. У запасі залишився один із лідерів команди Георгій Цітаїшвілі. Це ще раз підтверджує, що для Петракова немає жодних авторитетів. Усі гравці мають діяти в системі певних правил. Якщо футболіст не виконує певні завдання - сідає на лавку запасних.

Ще однією втратою став Андрій Лунін. Воротар "Реала" поїхав у розташування національної команди готуватися до матчів проти Сербії і Люксембургу. Місце у воротах зайняв динамівець Кучерук, який пройшов усю кваліфікацію з командою, але поки в Польщі не грав. Забігаючи наперед Кучерук не мав особливої роботи. Сконцентрувавшись на введені м'яча та грі на виходах. За весь матч колумбійці не створили нічого особливого, щоб потурбувати воротаря українців.

Автор: dynamomania.com
  Владислав Кучерук зміг замінити Андрія Луніна.
Владислав Кучерук зміг замінити Андрія Луніна.

Загалом тренерський штаб збірної України максимально підготувався до сильних та слабких сторін суперника. Річ в тому, що колумбійці люблять возитися з м'ячем, інколи відверто переграють. Звідси багато втрат в середині поля та біля власних воріт. Також ще одною вадою колумбійців є їхня надмірна емоційність. У разі, коли не полі не все виходить можуть отримати різні картки різних кольорів. У захисті проти Колумбії варто було зіграти без зайвого простору, максимально підстраховувати партнерів і враховувати вміння латиноамериканців обігрувати суперника один в один.

Петраков максимально підготувався до сильних та слабких сторін суперника

До всіх переваг та недоліків суперника збірна України була готова на 100%. З перших хвилин підопічні Перакова нав'язали суперникові високий пресинг. Раз використавши втрати суперника в середині поля та проводячи швидкі атаки. Активним виглядав правий фланг, де грали "гірники" Конопля та Кащук, які створювали найбільше проблем супернику в захисті. В обороні Україна виглядала максимально компактно не даючи суперникові ніякого простору. Всі індивідуальні дії колумбійців завершувалися надійною побудовою гри збірної України на своїй половині поля

На початку першого тайму Сікан скористався непорозумінням воротаря захисників суперника та переправив м'яч у порожні ворота. До кінця першого тайму колумбійці так і не змогли прийти до тями. Отримуючи велику кількість жовтих карток. Таким чином тільки підтверджуючи власну не здатність, щось протиставити супернику.

Автор: fckarpaty.com/
  Сікан забив у третьму матчі поспіль за збірну .
Сікан забив у третьму матчі поспіль за збірну .

В другому таймі Україна вже змінила власну побудову гри зігравши максимально компактно в захисті, десь відмовившись від високого пресингу розраховуючи на швидкий перехід середини поля. Не дарма на полі з'явилися швидкі Цітаїшвілі та Супряга. За такої гри українці були ближчі до того, щоб подвоїти рахунок, ніж суперник, щоб його зрівняти. Як і в першому таймі Колумбія не могла якісно наблизитися до воріт Кучерука. Сподіваючись скоріше більше на випадок, дальні удари чи стандарти. Тільки в останні 10 хвилин біля воріт України почала з'являтися небезпека. Хоча Цітаїшвілі мав знімати всі питарння про переможця раніше, але не забив з дуже вигідної позиції. Десь цей момент не пішов на користь Георгію, бо дуже скоро він отримав жовту картку, яка коштувала йому участі в півфіналі.

Тільки в останні 10 хвилин гри біля воріт України почала з'являтися небезпека

На жаль, наприкінці гри травму отримав ключовий захисник України Попов. Ще в першому таймі захиснику "Динамо" надавали допомогу два рази, а під кінець гри Денис після брудного фолу Карбонеро(за що отримав червону) був замінений на Сафронова.

Загалом, збірна України абсолютно заслужено проходить до півфіналу. Олександр Петраков показує, що для нього не важливі імена гравців, чи назви їх клубів. Вся ставка робиться на команду гру, яка дозволяє нівелювати кадрові втрати. Збірна України зігала так, що використа по максимуму слабкі сторони суперника та нівелювати всі сильні. Особливо шансів Колумбія не мала.

Україна- Колумбія - 1:0

Україна: Кучерук — Конопля, Бондар, Попов (Сафронов 88), Безкоровайний, Корнієнко — Чех, Дришлюк — Кащук (Цітаїшвілі 46), Булеца- Сікан (Супряга 61).

Колумбія: Мієйр — Куеста, Арройо (Сандоваль 60), Цифуентес, Переа (Карбонеро 46), Ангуло, Алварадо (Кайседо 71), Ернандес, Сіністерра, Палма, Вера.

Голи: Сікан 11

Попередження: Баланта 27, Пальма 35, Арройо 38, Ангуло 44 - Кащук 24, Цітаїшвілі 78, Безкорований 88

Вилучений: Карбонеро 87 (груба гра)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Талант "Динамо" може продовжити кар'єру в Італії

У півфіналі Україна зустрінеться з переможцем пари Італія - Малі. Матч пройде 11 червня в Любліні.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України вийшла до півфіналу молодіжного Кубка світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути