четвер, 13 серпня 2009 08:18

Збірна України пропустила від турків три м"ячі за сім хвилин (ВІДЕО)

Збірна України пропустила від турків три м"ячі за сім хвилин (ВІДЕО)

Збірна України в товариському матчі на столичному стадіоні "Динамо" поступилася збірній Туреччини, пропустивши три м"ячі за сім хвилин в середині другого тайму.

У першому таймі Михайличенко зробив ставку на футболістів "Дніпра", п"ятеро з яких вийшли в стартовому складі. Все на що спромоглися синьо-жовті за перших 45 хвилин - це небезпечний простріл у напрямі Гоменюка, який замість м"яча потрапив у ногу Деміреля. Зате Шовковському довелося попрацювати, виправляючи помилки оборони.

Після перерви тренер України випустив Чигринського, Ярмаша, Гусєва, Назаренка, Мілевського і Шевченка. Проте в атаці справи не покращали, зате захист почав давати збої з лякаючою періодичністю. За сім хвилин у ворота Шовковського влетіли три м"ячі. Спочатку капітан турків Шанлі, як ножем по маслу пройшов оборону і з рикошетом, нога Шовковського - голова, відправив перший м"яч до воріт українців. Незабаром флангову подачу головою завершив захисник Четін, який випередив Чигринського. І, нарешті, Хаміт Алтинтоп знову прорвав центральну зону оборони синьо-жовтих і відправив третій м"яч до воріт. Після цього Михайличенко тільки залишалося нервово посміхатися. На заміні у нього був лише П"ятов.

У завершальних 15 хвилин українці трохи підправили статистику ударів по воротах суперника, яких за 75 не було жодного! Але удари Назаренка і Шевченка з штрафних для Деміреля не були чимось екстраординарним.

Товариський матч

Україна - Туреччина - 0:3 (0:0)

Голи: Шанлі (58), Четін (63), Алтинтоп (65).

Україна: Шовковський, Мандзюк, Кучер, Русол (Чигринський, 46), Шевчук (Ярмаш, 46), Тимощук, Гай (Гусєв, 46), Ротань, Калиниченко (Назаренко, 46), Гоменюк (Мілевський, 46), Селезньов (Шевченко, 46).

Туреччина: Волкан Демірель, Четін, Балта, Зан, Генул (Сабрі, 81), Хаміт Алтинтоп, Арда (Койбаши, 86), Сахін (Халіл Алтинтоп, 83), Айхан (Гюльселам, 46), Ніхат (Йілдирим, 46), Шанлі (Казім-Казім, 69).

Попередження: Шевченко, 88 - Четін, 77, Сахін, 82, Гюльселам, 90.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Збірна України пропустила від турків три м"ячі за сім хвилин (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути