вівторок, 10 лютого 2009 23:43

Збірна України, обігравши Словаччину, вийшла у фінал (+ВІДЕО)

Збірна України, обігравши Словаччину, вийшла у фінал (+ВІДЕО)
У першому матчі товариського турніру на Кіпрі підопічні Олексія Михайличенка обіграли команду Словаччини - 3:2. На 12-й хвилині після пасу Алієва Сергій Валяєв, якого залишили без нагляду, в притул зі штангою відправляє м"яч до сітки воріт. Віттек у кінці першого тайму зрівняв рахунок - 1:1.

У дебюті другого тайму Алієв видав пас на Мілевського, який пройшов у штрафну і навісив на Євгенія Селезньова. Тому залишалося лише головою замкнути передачу - 2:1. Словаки зрівняли рахунок у середині тайму, а за 10 хвилин до фінального свистка Артем Мілевській з пенальті втретє виводить Україну вперед - 3:2.

Завтра у фіналі турніру на Кіпрі Україна зіграє проти збірної Сербії.

Нагадаємо, що капітан нашої команди Андрій Шевченко не приїхав на Кіпр через проблеми із зубом, а голкіпер "Шахтаря" Андрій П"ятов напередодні отримав пошкодження. За відсутності Шеви капітаном став Олександр Шовковський.

Завтра у фіналі турніру на Кіпрі Україна зіграє проти збірної Сербії, яка сьогодні з рахунком 2:0 обіграла "господарів" - команду Кіпру.

Сегодня, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Збірна України, обігравши Словаччину, вийшла у фінал (+ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути