четвер, 24 травня 2012 09:20

Збірна України завершила турецький збір

Збірна України завершила турецький збір
Гравці збірної України - Денис Гармаш, Ярослав Ракицький та Артем Мілевський ФОТО: 2012.dynamo.kiev.ua

Збірна України завершила перший з трьох запланованих зборів у рамках фінальної підготовки Євро-2012, який проходив у Туреччині. 23-го травня команда Олега Блохіна провела заключне тренування на цьому етапі підготовки, після чого футболісти отримали вихідний.

Сьогодні в обід українська національна команда повернеться до Києва, але вже завтра вранці знову залишить рідну землю, відправившись на другий збір, який проходитиме в Австрії і триватиме 10 днів. Нагадаємо, в рамках цього етапу підготовки збірна України проведе два контрольні матчі - проти збірних Естонії (28 травня) та Австрії (1 червня). Після ж закінчення "австрійського" збору, 4-го червня, дружина Блохіна на два дні перебереться до Німеччини, де проведе ще один спаринг - із збірною Туреччини (5 червня).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України забила турецькому "Антальяспору" 16 м'ячів

На наступний день після поєдинку з турками збірна України повернеться до Києва і на базі "Динамо" в Конча-Заспі продовжить підготовку до Євро-2012. Нагадаємо, стартовий поєдинок українців на чемпіонаті Європи відбудеться 11-го червня - в цей день команда Олега Блохіна зіграє на НСК "Олімпійський" зі збірною Швеції.

Нагадаємо, в турецькому Белеку збірна України в спарингу з дублем "Антальяспора" розгромила суперника з рахунком 16:1. Причому рахунок був відкритий вже на першій хвилині - відзначився Андрій Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ласкаво просимо, чемпіони!" - збірну України в Туреччині зустрічали з синьо-жовтими коктейлями

По ходу матчу у наших забивали: Селезньов (тричі), Шевченко, Мілевський, Ярмоленко (на рахунку кожного з них дубль), а також по одному м'ячу на свій рахунок записали Алієв, Девіч (обидва з пенальті), Коноплянка, Гармаш, Назаренко і Воронін.

Ще один м'яч після прострілу Девіча футболіст "Антальяспора" зрізав у свої ворота.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України завершила турецький збір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути