пʼятниця, 08 жовтня 2010 09:59

Збірна Канади далеко не прохідна команда - прогноз експертів

Збірна Канади далеко не прохідна команда - прогноз експертів

Напередодні сьогоднішнього товариського матчу між збірними України та Канади прогнозами на цей поєдинок в традиційній рубриці видання "Команда" поділилися колишні гравці української національної команди.

Віталій Косовський, колишній півзахисник збірної України:

"1:0. Граємо при рідних трибунах, значить, обов'язково потрібно перемагати. І, звичайно, хотілося б, щоб на стадіон прийшли вболівальники, тому що підтримка збірної дуже потрібна. Бажаю підопічним Юрія Калитвинцева швидше досягти взаєморозуміння на полі. А психологічна впевненість здобувається тільки шляхом перемог".

Ігор Кутєпов, колишній воротар збірної України:

"1:1. У канадців хороший колектив, і не варто їх недооцінювати. Гравці виступають в основному в сильних європейських чемпіонатах, хоча і не в клубах-грандах. З голкіперами в нашій збірній проблем немає ніяких. П'ятов давно довів свій високий клас. На багато що здатний і Дикань, чий талант розкрився вже в зрілому віці".

Сергій Кандауров, колишній півзахисник збірної України:

"2:2. Мені здається, на зустріч з канадцями нашим хлопцям буде складно налаштуватися. Звичайно ж, я хочу, щоб результат був позитивним, але щось мені підказує, що буде нічия. Збірна Канади, незважаючи на відсутність гучного імені, далеко не прохідна команда і надасть гідний опір "синьо-жовтій" дружині".
Нагадаємо, збірна України зіграє з командою Канади 8 жовтня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Пряма трансляція цього матчу ? на телеканалі "Інтер", о 20.45.
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «Збірна Канади далеко не прохідна команда - прогноз експертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути