понеділок, 24 листопада 2008 12:05

Збірна Іспанії виграла Кубок Девіса

Збірна Іспанії з тенісу втретє у своїй історії виграла Кубок Девіса.

У неділю тенісисти цієї країни переграли команду Аргентини на її ж кортах. Після суботніх зустрічей рахунок у матчі був 2:1 на користь іспанців, а переможне очко своїй команді приніс Фернандо Вердаско, який у чотиригодинній битві переграв Хосе Акасусо.

Стартова партія була за іспанцем, та наступні дві взяв латиноамериканець. Після такого вдалого початку Хосе став більше помилятися, до того ж його непокоїла травма. За таких умов на корті повністю домінував Фернандо. Якщо у четвертій партії іспанець тріумфував 6:3, то в п"ятому сеті Вердаско просто розбив свого опонента – 6:1.

Варто зазначити, що до старту фінального матчу Кубка Девіса саме аргентинці вважалися фаворитами. По-перше, вони виступали вдома, а по-друге, за іспанців не грав кращий тенісист світу, Рафаель Надаль. Та це не зломило іспанську команду, яка таки виборола Кубок Девіса. Тепер тенісний сезон 2008-го року можна вважати завершеним.

"Мегаспорт"

Зараз ви читаєте новину «Збірна Іспанії виграла Кубок Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути