Ексклюзиви
четвер, 29 вересня 2011 21:29

Збірна Болгарії визначилася зі складом на матч проти України

Збірна Болгарії визначилася зі складом на матч проти України

Наступний суперник збірної України - збірна Болгарії - визначилася з гравцями, які будуть готуватися до товариського матчу, призначеного на 7 жовтня. Болгар до Києва привезе новий тренер. Поки Міхал Маданський виконує обов'язки головного. Його доля у збірній буде залежати від того, які результати покаже його команда в останніх матчах у нинішньому році, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Україні - дуже міцна команда. У Європі - це бренд. У майбутній зустрічі ми подивимося в справі кількох молодих футболістів і, природно, випробуємо нові варіанти ведення гри. Обов'язково зіграють, якщо не виникне форс-мажорних обставин, Олександр Цвєтков, Георгі Міланов, Георгі Терзієв і Олександр Тонєв - за ними майбутнє болгарського футболу. Дамо також шанс вперше викликаним на збір Пламену Крачунову, Христо Златінські, Михайлу Александрову. Буду дуже радий, якщо вони скористаються представленим шансом закріпитися в команді", - сказав Маданський, слова якого наводить інформаційний центр "Україна-2012".

Під питанням участь в матчі Димитра Рангелова з німецької "Енергі". У нападника пошкодження, проте, він приїде на збір, де лікарями і буде ухвалено рішення, чи варто його задіяти в тренувальному процесі.

Склад збірної Болгарії:

Воротарі: Микола Михайлов ("Твенте", Голландія), Владислав Стоянов ("Шериф", Молдова).

Захисники: Станіслав Манолєв (ПСВ "Ейндховен", Голландія), Іван Іванов ("Партизан", Сербія), Петро Занєв ("Літекс"), Костадін Стоянов, Іван Бандаловські, Пламен Крачунов (усі - ЦСКА), Георгі Терзієв ("Чорноморець "Бургас).

Півзахисники: Стілян Петров ("Астон Вілла", Англія), Георгі Сірмов ("Касімпаша", Туреччина), Благой Георгієв ("Терек", Росія), Георгі Міланов, Олександр Цвєтков ("Літекс"), Володимир Гаджієв ("Левськи" ), Христо Златінські ("Локомотив" Пловдив), Михайло Александров ("Лудогорец").

Нападники: Івелін Попов ("Газіантепспор", Туреччина), Олександр Тонєв ("Лех", Польща), Валерій Божинов ("Спортинг", Португалія), Валерій Домовчійські ("Дуйсбург", Німеччина), Спас Делєв (ЦСКА), Димитр Рангелов ("Енергі", Німеччина).

Нагадаємо, у понеділок наставник національної збірної України Олег Блохін викликав на тренувальний збір і майбутні матчі проти команд Болгарії та Естонії 24 гравці.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Болгарії визначилася зі складом на матч проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути