субота, 08 вересня 2012 10:43

Збірна Англії розгромила Молдову перед матчем з Україною
6

Збірна Англії відправила у ворота Молдови п'ять м'ячів
Фото: ФОТО: Reuters

У стартовому матчі відбіркового циклу чемпіонату світу-2014 у групі H збірна Молдови у Кишиневі була бита англійцями. Відзначилися Джермейн Дефо, Джеймс Мілнер, Лейтон Бейнс і Френк Лемпард, який оформив дубль.

Поєдинок, який викликав у Молдові великий ажіотаж, господарям не вдався. Їх план на гру розвалився вже на четвертій хвилині, коли Лемпард упевнено реалізував пенальті, призначений за гру рукою Семена Булгару.

Другим відром холодної води господарів облили на 29-й хвилині. Глен Джонсон м'яко навісив на лінію воротарського майданчика, і Лемпард головою переправив м'яч у ціль. Ще через три хвилини ворота Станіслава Намашко вразив Дефо.

Так, не включаючи повних обертів, Англія вже до 32-ї хвилини закрила питання про результат матчу. У решта ігрового часу підопічні Роя Ходжсона продовжили володіти тотальною перевагою, дозволивши молдаванам провести лише кілька контратак.

Забили ж знову англійці. На 74-й хвилині багатоходівку точним ударом з лінії штрафного майданчика завершив Мілнер, а десять хвилин потому пощастило Бейнсу. Захисник "Евертона" пробив зі штрафного, і м'яч рикошетом влетів у верхній кут.

Ложкою дьогтю для Англії стала травма Джона Террі, який, накульгуючи, залишив поле наприкінці поєдинку. Через чотири дні британці на "Вемблі" приймуть Україну, а Молдова постарається реабілітуватися в гостьовому поєдинку з Польщею, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Молдова - Англія 0:5 (0:3, 0:2)

Голи: 0:1 - 3, пенальті Лемпард, 0:2 - 29 Лемпард, 0:3 - 32 Дефо, 0:4 - 74 Мілнер, 0:5 - 84 Бейнс.

Молдова: Намашко, Булгару, Армаш, Єпуряну, Головатенко, Оніка, Гацкан, Петраш, С. Ковальчук, Пікущак (Сидоренко, 77; Овсянніков, 85), Суворов (Дедов, 46).

Англія: Джо Харт, Джонсон, Террі, Лескотт, Бейнс, Джеррард (Керрік, 46), Лемпард, Клеверлі, Окслейд-Чемберлен (Уолкотт, 58), Мілнер, Дефо (Велбек, 68).

Попередження: Булгару (3), Джонсон (5).

Зараз ви читаєте новину «Збірна Англії розгромила Молдову перед матчем з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути