середа, 08 грудня 2021 14:11

Заваров прокоментував смерть друга

Заваров прокоментував смерть друга
Гамула й Заваров товаришували з юності. Фото: "Ростов"

Колишній головний тренер збірної України Олександр Заваров висловив співчуття у зв'язку зі смертю колишнього гравця та наставника "Ростова" Ігоря Гамули.

"Висловлюю співчуття рідним і близьким Ігоря Васильовича. Помер надто молодим. Хороший друг і людина. Завжди веселий. Не все сказав у футболі, особливо в тренерській роботі. Міг би ще працювати.

Про смерть мені повідомили друзі. Сиджу розбитий, сім'я також. Ми добре спілкувалися. Місяць тому телефонували, нічого не віщувало лиха. Ось таке в нас непередбачуване життя", - сказав Заваров.

Заваров і Гамула були знайомі з ранньої молодості. Обидва були вихованцями луганської "Зорі". Ігор Гамула й Олександр Заваров разом "служили" в ростовському СКА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер колишній тренер "Таврії" і "Закарпаття". Відома попередня причина

Гамула грав за "Зорю". Розпочинав тренерську кар'єру 1992 року в "Таврії", у складі якої завершив кар'єру футболіста. Згодом фахівець очолював латвійські команди "Даугава" й "Дінабург". Потім повернувся в о Україну, де працював у "Закарпатті". 2011-го Ігор опинився в "Ростові", де надалі тренував молодіжну команду. А 2014 року був наставником основи. 2017-го залишив клуб, але потім провів там ще два роки на посаді селекціонера.

Зараз ви читаєте новину «Заваров прокоментував смерть друга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути