Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2012 12:24

"Зараз очікую спад у грі команди" – тренер "Будівельника"

"Зараз очікую спад у грі команди" – тренер "Будівельника"
Звездан Мітровіч забув, що таке вихідні. Фото: bcbudivelnik.com

Звєздан Мітрович, головний тренер столичного баскетбольного клубу "Будівельник", який днями став володарем Кубка Суперліги, скаржиться на щільний графік ігор своєї команди й прогнозує певний спад.

"Графік у нас нереальний. Бувало таке, що за тиждень проводили по 5 матчів. Постійні поїздки, перельоти з міста в місто – це дуже виснажливо. Перед Кубком я боявся втоми і травм наших гравців, – говорить сербський тренер. – Зараз я очікую прогнозований спад у грі нашої команди. Адже немає якогось вікна, перерви, яка завжди була після Кубку або перед плей-офф чемпіонату. Тому найголовніший наший суперник зараз – це втома і графік".

Нагадаємо, 25 березня в Южному "Будівельник" став володарем Кубка Суперліги – 2012, обігравши у фіналі турніру "Ферро-ЗНТУ" (Запоріжжя) із рахунком 82:70.

Нині столична баскетбольна команда перебуває на першому місці в турнірній таблиці регулярного чемпіонату Суперліги. "Будівельник" випереджає найближчого свого переслідувача БК "Донецьк" на два очки. На цьому фоні нелогічним є виступ киян у Єдиній Лізі ВТБ, де вони виграли лише 5 матчів із 16-ти й завершили участь у турнірі на передостанньому місці в своїй групі (8-му з 9-ти команд).

"Велика різниця у рівнях турнірів. У Лізі ВТБ дуже грізні суперники, скажімо "УНІКС", який знаходиться у 8-ці кращих команд Європи, "Жільгіріс", "Хімкі", команда з Краснодара, в яких бюджет у вісім разів більший за наший, – розповідає Gazeta.ua Звєздан Мітрович. – Прикра поразка була вдома від естонського "Калева". Це вочевидь наша найгірша гра в цьому турнірі. А останній матч уже не мав ніякого турнірного значення, тому ми випускали навіть молодих гравців із дублю команди. Хотіли зекономити сили перед Кубком".

Зараз ви читаєте новину «"Зараз очікую спад у грі команди" – тренер "Будівельника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути