пʼятниця, 14 жовтня 2016 16:21

"Запитав про погоду, отримавши відповідь, подумав: "Це щось ненормальне"- Піке про знайомство з Шакірою

"Запитав про погоду, отримавши відповідь, подумав: "Це щось ненормальне"- Піке про знайомство з Шакірою
Фото: onsugar.com

Захисник "Барселони" і збірної Іспанії Херард Піке розповів у інтерв'ю TV3, як познайомився зі співачкою Шакірою, яка народила йому двох синів.

"Наша перша зустріч відбулася в Мадриді, коли йшли зйомки кліпу Шакіри Waka Waka перед КС-2010. Я запитав у неї номер телефону. Вона прилетіла в ПАР раніше за збірну Іспанії, оскільки виступала на церемонії відкриття турніру. Я відправив їй текстове повідомлення, запитавши про погоду, адже ми мали туди прилетіти через кілька днів.

Типове дурне питання, на яке зазвичай відповідають щось таке: "Тут холодно, бери пальто". Але вона мені прислала дуже довгу відповідь, в деталях розповівши про те, як там змінюється температура протягом дня. Я подумав: "Нічого собі, це щось ненормальне".

Ми почали листуватися по ходу турніру, але я міг з нею зустрітися лише в кінці чемпіонату, коли в неї був запланований виступ. Сказав Шакірі, що якщо для нової зустрічі з нею необхідно дійти до фіналу, то я зроблю це. І після фіналу чемпіонату світу ми зустрілися вдруге", - сказав Піке.

Нагадаємо, збірна Іспанії виграла КС - 2010 здолавши у фіналі команду Нідерландів у додатковий час з рахунком 0:1. Переможний гол на свій рахунок записав Андрес Іньєста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна Шакіра святкує 39-й день народження

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піке запідозрили в сепаратизмі, гравець заявив про відхід зі збірної Іспанії

Зараз ви читаєте новину «"Запитав про погоду, отримавши відповідь, подумав: "Це щось ненормальне"- Піке про знайомство з Шакірою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути