четвер, 20 жовтня 2011 12:47

Захисник "Зеніта" нарахував 20 гольових моментів у матчі з "Шахтарем"

Захисник "Зеніта" нарахував 20 гольових моментів у матчі з "Шахтарем"

Захисник пітерського футбольного клубу "Зеніт" Ніколас Ломбертс заявив, що в матчі Ліги чемпіонів з донецьким "Шахтарем" (2:2) його команда створила двадцять гольових моментів. Ломбертс висловив жаль, що пітерці тільки двічі змогли вразити ворота суперника, але зазначив, що гра вийшла видовищною, пише видання "Советский спорт".

Варто зазначити, що за статистикою, яку наводить офіційний сайт УЄФА, "Зеніт" за весь матч завдав 20 ударів по воротах, у тому числі вісім - у ворота ("Шахтар" 12 разів пробив по воротах і шість разів потрапив у площину). Гольові моменти ("big chances"), за оцінкою сайту УЄФА, у "Зеніта" виникли шість разів (у "Шахтаря" - п'ять).

Ломбертс підкреслив, що його команда добре почала матч, проте не змогла відкрити рахунок через хорошу гру воротаря "Шахтаря" Олександра Рибки, наводить слова футболіста офіційний сайт "Зеніта".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Зеніт" зіграли внічию

Захисник також оцінив бразильських футболістів "Шахтаря". За словами Ломбертс, це "досить неприємні" гравці. Бельгієць зазначив, що бразильські легіонери донецького клубу грають жорстко, а "якщо ти їх чіпаєш, відразу падають".

Після нічиєї в Донецьку пітерський клуб залишився на другому місці в групі G Ліги чемпіонів. На рахунку "Зеніту" чотири очки в трьох матчах. Стільки ж у португальського "Порту". Лідирує у групі кіпрський АПОЕЛ, який набрав п'ять очок. У "Шахтаря" - два очки.

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Зеніта" нарахував 20 гольових моментів у матчі з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути