четвер, 20 жовтня 2011 08:56

Захисник "Шахтаря" потрапив до лікарні після матчу із "Зенітом"

Захисник "Шахтаря" потрапив до лікарні після матчу із "Зенітом"

Захисник донецького "Шахтаря" Олександр Чижов потрапив до лікарні після матчу Ліги чемпіонів з пітерським "Зенітом" (2:2), що відбувся 19 жовтня в Україні. Чижова відправили на обстеження у зв'язку з травмою голови, через яку він був замінений на 73-й хвилині зустрічі, повідомляє РИА Новости.

Про госпіталізацію Чижова на післяматчевій прес-конференції розповів головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу. Наскільки серйозна травма захисника і коли він повинен вийти з лікарні, поки невідомо.

На 60-й хвилині матчу Чижов став винуватцем другого голу "Зеніта" у ворота "Шахтаря". Спіткнувшись, він не зміг прийняти пас від Дмитра Чигринського, і в результаті гравець "Зеніта" Володимир Файзулін вийшов один на один з воротарем і забив гол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Зеніт" зіграли внічию

Як зазначає офіційний сайт "Шахтаря", на післяматчевій прес-конференції Луческу сказав, що відповідальність за гол несе не тільки Чижов, але і Чигринський, який віддав погану передачу.

Після трьох турів у групі G Ліги чемпіонів лідирує кіпрський АПОЕЛ, який набрав п'ять очок. У "Зеніта" і "Порту" по чотири очки, у "Шахтаря" - два.

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Шахтаря" потрапив до лікарні після матчу із "Зенітом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути