вівторок, 09 жовтня 2012 17:54

Захисник "Дніпра" може продовжити кар'єру в Англії

Захисник "Дніпра" може продовжити кар'єру в Англії
Денисова не влаштовує новий контракт з "Дніпром". Фото: time-football.com

25-річний захисник "Дніпра" і збірної Узбекистану Віталій Денисов, у якого майбутньою зимою завершується термін дії контракту з українським клубом, може в якості вільного агента переїхати в Англію, Німеччину чи Росію

"До Віталія проявили інтерес три клуби англійської Прем'єр-ліги, - наводить Чемпионат.com слова агента гравця Олега Артемова. - Він має право грати в Англії, оскільки провів 90% матчів за узбецьку збірну протягом останнього року. Також зацікавленість у Денисова на сьогодні висловили один німецький і два російських клуби топ-дивізіонів. Тоді як умови нової угоди, пропоновані "Дніпром", якому футболіст віддав п'ять років, його не влаштовують".

Син відомого у минулому захисника ташкентського "Пахтакора", ЦСКА і владикавказького "Спартака" Геннадія Денисова, - вихованець московської футбольної школи "Академіка", а з 2003 по 2006 роки грав у дублі ЦСКА, провівши два офіційні матчі за основний склад червоно-синіх.

До переходу в "Дніпро" також грав у нижегородському "Спартаку". У Денисова є російський паспорт, але з сезона-2013/14, будучи гравцем іншої національної збірної, він буде вважатися легіонером.

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Дніпра" може продовжити кар'єру в Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути