пʼятниця, 02 листопада 2018 11:44

Захисник "Динамо" висловив невдоволення подвійними стандартами ФФУ

Захисник "Динамо" висловив невдоволення подвійними стандартами ФФУ
Томаш Кадар обурюється несправедливістю КДК ФФУ

Основний центральний захисник київського "Динамо" Томаш Кадар звернувся до ФФУ. Захисник вказав футбольним чиновникам на подвійні стандарти.

Лист Томаша Кадара:

"Шановні члени Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України! Буду гранично коротким.

Щиро розраховував, що ви на знак поваги до мене хоча б як до рівноправного суб'єкта футбольного простору знайдете можливість відповісти на попередній лист. Можливо, зайнятість не дозволила вам зробити це.

Це нітрохи не впливає на мою надію, що справедливість все ж восторжествує на вашому черговому засіданні. Насмілюся нагадати, про що йде мова. Мене дискваліфікували на 3 матчі за сумнівну, не тільки на мою думку, провину, але я готовий прийняти покарання. З одним важливим застереженням - відповідно до принципів, проголошених вами ж, тобто КДК в особі її президента пана Шумілова.

Мова про те, що найсильніші клуби України, а саме "Динамо" і "Шахтар", до очного поєдинку повинні підходити в оптимальних складах. Цей принцип був застосований до випадку з дискваліфікацією мого колеги з "Шахтаря" Ісмаїлі, якого покарали на 2 матчі без футболу замість 3, передбачених статтею за його порушення (агресивна поведінка) - лише тому, що йому передував поєдинок проти "Динамо". Мене чекає поєдинок проти "Шахтаря". Не бачу причин, чому моє покарання має формуватися за іншими принципами, а права гравців одного клубу відрізнятися від прав гравців клубу іншого.

З повагою та надією Тамаш Кадар"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що там той плювок Кадара в землю, його партнери і не таке витворяли - Несенюк

У попередньому листі Томаш Кадар привів у приклад випадок із дисквалфікацією гравця "Шахтаря" Ісмаїлі. Захиснику "гірників" скоротили дискваліфікацію, мотивуваши рішення тим, що скоро матч "Динамо" - "Шахтар" і команди мають зіграти найсильнішими складами. У випадку з Кадаром КДК ФФУ таку мотивацію для прийняття рішення не застосував.

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Динамо" висловив невдоволення подвійними стандартами ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути