субота, 30 червня 2007 11:40

Загайнов назавжди йде із спортивної психології

Спортивний психолог Рудольф Загайнов, після смерті своєї цивільної дружини, велосипедистки Юлії Арустамової, ухвалив рішення завершити практику в області психології спорту і повернутися з Москви до Санкт-Петербургу. Про це агентству "Весь спорт" повідомив сам Рудольф Загайнов.

- Я звільнився з Центру спортивної підготовки Росспорту і назавжди йду зі спортивної психології. Я багато років в спорті, багато що бачив. Дуже багато трагедій тут відбувається. Більше я ні ногою не ступлю ні в спорт, ні взагалі в Москву. Я повертаюся до Санкт-Петербургу, працюватиму в медицині. У мене багатий досвід медичного психолога. У своїй книзі "Заради чого" я описував, як психолог може допомогти не тільки пацієнтові, але і оперуючому хірургові, від якого залежать життя людей. Можливо, я прийму й інше рішення. Але воно не для сторонніх очей, - заявив Рудольф Загайнов.

Зараз ви читаєте новину «Загайнов назавжди йде із спортивної психології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути