середа, 07 жовтня 2009 18:10

За перемогу над Словенією словаків забезпечать річним запасом пива

За перемогу над Словенією словаків забезпечать річним запасом пива

Чеський пивовар Станіслав Бернард пообіцяв футболістам збірної Словаччини по 80 літрів пива на людину за перемогу над командою Словенії в матчі відбіркового турніру Чемпіонату світу 2010 року. Про це пише чеське видання Sport. Словенія є суперником Чехії в боротьбі за друге місце у відбірковій групі.

Бернард пообіцяв гравцям по 80 літрів пива, тому що, за статистикою, саме стільки в середньому випиває за рік житель Словаччини. Матч Словаччина - Словенія відбудеться в суботу, 10 жовтня, і Бернард сподівається, що словаки візьмуть гору в цій зустрічі.

У восьми матчах відбіркового турніру словаки набрали 19 очок і посідають перше місце у відбірковій групі. На другому місці Словенія, яка набрала 14 очок. На третій позиції - Північна Ірландія з 14-ма очками після дев"яти матчів. Чехи, які набрали 12 очок, займають лише четверте місце.

Збірній Словаччині залишилося зіграти з Польщею і Словенією, чехам - з Північною Ірландією та Польщею, а словенцям - з командами Словаччини та Сан-Марино. Безпосередньо на ЧС-2010 потрапить найкраща команда групи. Щоб забезпечити собі перше місце, словакам достатньо в останніх двох матчах набрати два очки.

Лента

Зараз ви читаєте новину «За перемогу над Словенією словаків забезпечать річним запасом пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути