середа, 11 листопада 2009 18:02

За новачка "Формули-1" виступатиме нащадок Сенни

За новачка "Формули-1" виступатиме нащадок Сенни

У конференц-залі технопарку Fuente Alamo, на майбутній базі команди у містечку Мурсія, що на південному сході Іспанії, пройшла офіційна церемонія представлення Бруно Сенни в ролі гонщика "Кампос Мета".

Племінник Айртона Сенни говорив з журналістами про те, що він хотів би побудувати власну кар"єру в гонках, запам"ятатися власними досягненнями.

"Я сподіваюся, що скоро мене будуть сприймати, як Бруно Сенну, а не тільки як племінника Айртона. Ця спорідненість допомогла мені на початку кар"єри і під час пошуку спонсорів, але щоб бути гонщиком "Формули-1" потрібен власний талант і швидкість. Я хочу заробляти очки за кермом "Кампос", хочу, щоб у наступному сезоні ця команда була найкращою з нових, а в майбутньому - виграти титул", - заявив Бруно Сенна.

"На минулорічних тестах за кермом "Хонди" Бруно демонстрував результати, які можна співвіднести з часом Баттона, хоча не мав досвіду - багато гонщиків приходять у "Формулу-1", проїхавши 1200 - 1300 гонок, Бруно провів лише двісті і став віце-чемпіоном GP2 - у нього справді великий потенціал", - зазначив керівник команди Адріан Кампос.

Напередодні церемонії Сенна відвідав італійську базу Dallara, на якій йде будівництво машини для Campos Meta. Завтра на 26-річного гонщика чекають медичні тести і спонсорський захід в Мадриді.

Сегодня | Спорт

Зараз ви читаєте новину «За новачка "Формули-1" виступатиме нащадок Сенни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути