Ексклюзиви
неділя, 15 травня 2016 17:04

"З Краснодара біг, як тільки міг" - Селезньов

"З Краснодара біг, як тільки міг" - Селезньов
Євген Селезньов. Фото: shahta.org

Екс-форвард "Кубані" Євген Селезньов прокоментував підписання контракту з донецьким "Шахтарем".

"Як я і обіцяв, моя нова команда - топ-клуб. Але грати за неї зможу тільки з наступного сезону.

Варіант з "Шахтарем" з'явився як тільки розірвав контракт із "Кубанню". Крім "Шахтаря" був діалог з ще двома серйозними командами. Але про це зараз немає сенсу говорити - тепер офіційно я гравець "Шахтаря".

Я сьогодні тільки приїхав. Побачив кілька людей, поспілкуємося пізніше. Їхав добу. Біг, можна сказати, як тільки міг з Краснодара. Чому пішов з "Кубані"? Не хочу піднімати цю тему. Ми розійшлись. І все на цьому.

Падаючий рівень чемпіонату України? "Шахтар" у цьому році в якому турнірі грав? У Лізі чемпіонів і дійшов до півфіналу Ліги Європи. Ось вам і відповідь.

Не знаю, що скаже тренерський штаб збірної. Подивимося. Залишився один тур в чемпіонаті України. І в ньому я зіграти не зможу. Але один тур нічого не вирішує. До цього - в "Кубані" - грав стабільно, забив три голи. "Зеніту" забив. Те, що не забив більше, - на це були об'єктивні причини. Я в гарній формі. І дуже хочу потрапити на Євро-2016", - заявив Селезньов.

Нагадаємо, взимку Селезньов сенсаційно покинув "Дніпро" і перейшов до російської "Кубані". Однак в краснодарському клубі форвард пробув всього два з половиною місяці, після чого розірвав контракт.

Зараз ви читаєте новину «"З Краснодара біг, як тільки міг" - Селезньов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути