Ексклюзиви
вівторок, 05 липня 2011 20:39

Янукович побореться за проведення Євробаскету-2015

Янукович побореться за проведення Євробаскету-2015

Президент України Віктор Янукович і голова Федерації баскетболу України Олександр Волков обговорили питання розвитку в нашій державі інфраструктури, необхідної для проведення чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року.

Як повідомляє прес-служба президента, після розмови з главою держави Волков зазначив: "Президент поставився до цих питань дуже серйозно... Ми готові працювати і піднімати інфраструктуру не тільки баскетбольну, але в цілому спортивну".

За його словами, президент підкреслив, що створення відповідної інфраструктури важливо, насамперед, для перемоги заявки України за право приймати цей престижний турнір. Він нагадав, що в Україні серйозні конкуренти в цій боротьбі.

18 грудня відбудеться вибір країни, яка прийматиме у себе цей турнір.

"Ми повинні представити нашу програму, проекти палаців спорту. Це буде дуже плідна та інтенсивна робота", - зазначив голова Федерації баскетболу України.

Президент України та голова Федерації баскетболу України також обговорили питання, що стосуються збірних команд з баскетболу, перебіг чемпіонату України з цього виду спорту, а також розвитку дитячого баскетболу.

Зараз ви читаєте новину «Янукович побореться за проведення Євробаскету-2015». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути