понеділок, 02 вересня 2013 14:15

"Я повертаюся додому" - Кака офіційно перейшов до "Мілана"

"Я повертаюся додому" - Кака офіційно перейшов до "Мілана"
Кака повернувся до "Мілана" на зменшену зарплату. Фото: newsru.com

"Мілан" оголосив про перехід бразильського півзахисника Кака з іспанського "Реала". Контракт з 31-річним гравцем розраховано до 30 червня 2015 року, повідомляє прес -служба "червоно -чорних".

За попередніми даними , 31- річний Кака дістався "Мілану" безкоштовно і погодився на дворазове зменшення зарплати заради повернення в клуб, де виступав з 2003 по 2009 роки.

"Я повертаюся додому, - цитує Кака Sky Sport Italia. - Я дуже щасливий, у нас відмінна команда. Я хочу знову відчути приємні емоції тут і не можу дочекатися моменту, коли знову зіграю на "Сан -Сіро". Я отримаю 22-й номер".

У минулому сезоні Кака провів 19 матчів і забив 3 м'ячі у примері. На його рахунку також один гол у шести зустрічах Ліги чемпіонів.

Свою кар'єру гравець розпочав у 2001 році в бразильському "Сан -Паулу" , звідки в 2003 -му за 8,5 млн євро перейшов у "Мілан". У складі чорно -синіх Кака провів шість сезонів, ставши чемпіоном Італії, переможцем Ліги чемпіонів, а також дворазовим володарем Суперкубка УЄФА.

У 2009 році бразилець перейшов в "Реал". Його перехід обійшовся іспанцям у 68,5 млн євро. У складі мадридців він вигравав чемпіонат Іспанії, Кубок і Суперкубок країни.

Зараз ви читаєте новину «"Я повертаюся додому" - Кака офіційно перейшов до "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути