пʼятниця, 19 квітня 2013 18:07

WSB відхилила апеляцію "Українських отаманів" на бій Берінчика

WSB відхилила апеляцію "Українських отаманів" на бій Берінчика
Берінчик програв завдяки спірному рішенню арбітрів. Фото: ap.org

Апеляція команди "Українські отамани" на рішення суддів бою Денис Берінчик - Бранимир Станкович, який відбувся в рамках першого півфіналу Всесвітньої серії боксу, відхилена, перемога залишилася за представником італійської команди. Про це заявив генеральний директор команди Дмитро Гайструк, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"18 квітня, ввечері нам прийшла відповідь від Всесвітньої серіїі боксу (WSB) за поданою апеляцією щодо рахунку в поєдинку Денис Берінчик - Бранимир Станкович. Після перегляду бою і, зокрема, аналізу четвертого раунду комісія дійшла висновку, що перемога в цьому поєдинку належить сербському легіонеру. Також комісія відзначила, що бій пройшов без порушення технічних і спортивних правил. А це означає, що рахунок залишається незмінним - 4:1 на користь італійців у першій зустрічі півфіналу", - сказав Гайструк.

Нагадаємо, матч-відповідь півфіналу "Українських отаманів" і "Італійських громів" відбудеться сьогодні в Києві. Нашій команді для виходу у фінал потрібна перемога з рахунком 5:0 або 4:1. В останньому випадку буде проведений додатковий бій.

Сьогоднішній півфінал "Українські отамани" почнуть за рахунку 1:0, оскільки один з італійських боксерів не зумів вкластися у вагу і автоматично отримав поразку.

Зараз ви читаєте новину «WSB відхилила апеляцію "Українських отаманів" на бій Берінчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути