понеділок, 12 грудня 2011 12:59

В'ячеслав Грозний знайшов роботу в Казахстані

В'ячеслав Грозний знайшов роботу в Казахстані

В'ячеслав Грозний зайняв пост наставника казахського "Тоболу" з міста Костаная. Про це повідомляє офіційний сайт "Тоболу". Умови угоди клубу з 55-річним тренером не розкриваються.

Грозний почав свою тренерську кар'єру в українських клубах, а з 1994 по 1996, а також з 1999 по 2002 роки працював у московському "Спартаку" асистентом головного тренера. У 1998 році Грозний був головним тренером болгарського "Левскі" і виграв з цією командою чемпіонат країни.

Після "Спартака" Грозний працював в основному в українських клубах, а "Терек" очолював з липня 2008 по жовтень 2009 року. З грозненського клубу тренер пішов, подавши у відставку за станом здоров'я. Останнім місцем роботи Грозного був київський "Арсенал", який він очолював з січня по квітень 2010 року.

"Тобол" в 2010 році став чемпіоном Казахстану, проте сезон-2011 провів невдало. Першість країни команда завершила на сьомому місці.

Зараз ви читаєте новину «В'ячеслав Грозний знайшов роботу в Казахстані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути