Ексклюзиви
середа, 15 лютого 2017 13:34

"Все просто пахне катастрофою" - експерт про ситуацію в "Барселоні"

"Все просто пахне катастрофою" - експерт про ситуацію в "Барселоні"
"Мессі залишилося грати 2-3 сезони. Фото: reuters.com

Оглядач іспанського чемпіонату журналу "Футбол" Ігор Яслік прокоментував розгромну поразку "Барселони" від ПСЖ (0:4) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"На поверхні проблеми, які переслідують команду весь сезон. Захист трясе постійно, півзахист так і не вдалося сформувати. Все це мало дати про себе знати в якийсь момент. Іньєста як і раніше не може набрати форму, вік плюс травми нагадують про себе. В Андре Гомеша повний провал і поки що не видно, за рахунок чого він може зіграти краще.

Відчуття, що Луїс Енріке остаточно втратив контроль над командою. Враження, що вчора "Барселона" ні до чого не готувалася і ні на що не налаштовувалася. Як він їх готує, тренує - незрозуміло. Все просто пахне катастрофою. Але "Барселоні" такі періоди властиві. Епоха Кройфа завершилася поразкою від "Мілана" в фіналі Ліги чемпіонів-1994, 0:4, з таким же рахунком програли "Баварії" в півфіналі Ліги чемпіонів-2013. Якщо програвати, то ґрунтовно, епічно. Це в дусі "Барси". А Луїса Енріке треба було прибирати ще минулого літа. Уже тоді було видно, що зробити щось з цією командою йому нереально. Багато гравців повигравали все, що можна. Десь вони старіють, десь втрачають мотивацію. У клубі потрібні серйозні зміни. І тут багато що залежить від керівництва, від ключових рішень господарів. Адже на одному Мессі далеко не заїдеш, за всієї його геніальності, але йому скоро 30. Тобто ще 2-3 сезони - і все, більше не потягне. На горизонті Кубок світу-2018. Це, напевно, те, що його реально мотивує. А після - повний туман", - каже Яслік.

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" в гостях розгромно програла ПСЖ, 0:4. Шанси на вихід до наступного раунду в "синьо-гранатових" залишаються теоретичні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Барселони" ледь не побився на прес-конференції

Зараз ви читаєте новину «"Все просто пахне катастрофою" - експерт про ситуацію в "Барселоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути