Ексклюзиви
четвер, 08 вересня 2011 10:11

Всі клуби КХЛ бажають брати участь у відтворенні "Локомотива"

Всі клуби КХЛ бажають брати участь у відтворенні "Локомотива"

Всі клуби Континентальної хокейної ліги (КХЛ) заявили про бажання підтримати відтворення ярославського "Локомотива", який загинув в авіакатастрофі, зокрема, відправити своїх кращих гравців в Ярославль, заявив в ефірі радіостанції "Ехо Москви" президент КХЛ Олександр Медведєв.

Літак Як-42 впав в середу вдень при наборі висоти приблизно в кілометрі від аеропорту "Туношна" в Ярославській області. На борту були члени хокейного клубу "Локомотив", які летіли до Мінська на першу для себе гру регулярного чемпіонату КХЛ сезону-2011/12.

"Всі клуби КХЛ без винятку подзвонили в лігу і сказали, що вони готові зробити все, щоб клуб "Локомотив" зберігся, щоб, незважаючи на загибель хлопців, пам'ять про них збереглася не тільки у друзів і родичів, але і щоб клуб "Локомотив" продовжував грати на вищому рівні. Цей рух знизу, ніхто його не "оркестрував", - заявив Медведєв.

"Клуби сказали, що вони готові відправити своїх кращих гравців в Ярославль, - продовжив президент КХЛ. - Самі гравці сказали, що вони готові повернутися. Багато вихованців Ярославля грає по всій країні і за кордоном. Щиро люди телефонують і кажуть, що готові грати за "Локомотив".

Про намір відродити хокейний "Локомотив" раніше заявили глава РЖД Володимир Якунін і міністр спорту Віталій Мутко. Про необхідність створення нової команди залізничників також говорили багато фахівців і любителі хокею. Заслужений тренер Росії Сергій Гімаєв в телефонній розмові з кореспондентом "Р-Спорт" висловив думку, що "Локомотив" треба відроджувати якомога швидше". На думку фахівця, КХЛ повинна зробити все, щоб фінансові проблеми "не лягли тягарем на "Локомотив".

Зараз ви читаєте новину «Всі клуби КХЛ бажають брати участь у відтворенні "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути