середа, 10 жовтня 2012 13:58

Лікарі заборонили Блохіну літати до Нового року

Лікарі заборонили Блохіну літати до Нового року
"З Блохіним 24 години на добу перебуває дружина" - Радуцький ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Стан здоров'я головного тренера київського "Динамо" Олега Блохіна після перенесеної операції поліпшується з кожним днем. Про це розповів Михайло Радуцький, голова клініки, в якій тренер перебуває на лікуванні.

"Олег Володимирович перевершив всі наші очікування. Не хочу наврочити, але його самопочуття поліпшується з кожним днем. Ми скорочуємо візити до мінімуму. З ним 24 години на добу перебуває дружина. Приходили Ігор і Григорій Суркіси, Олексій Михайличенко, Резо Чохонелідзе. Решту не пускаємо", - сказав Радуцький, слова якого наводить офіційний сайт "Динамо".

Блохіну вже дозволяють дивитися телевізор, а телефон все ще під забороною. "Блохін встав вже наступного дня після операції, ми змушуємо. Телевізор - будь-ласка, а от телефон поки не можна. З читанням теж потрібно почекати, не варто напружувати зір", - зазначив лікар.

Радуцький також не став робити прогнозів, коли Блохіна випишуть з лікарні, але підкреслив, що на матч з "Порту" через два тижні тренер точно не полетить. "Він дуже хоче там бути, але це навіть не обговорюється. На київський матч, швидше за все, виведе команду, а туди летіти не можна. До Нового року йому заборонені перельоти, ми принципово ставимо це питання", - сказав він.

Нагадаємо, 6 жовтня головний тренер збірної України Олег Блохін був успішно прооперований після виявлення у нього тромбозу лівої сонної артерії. Раніше, 5 жовтня, Блохін відчув себе погано і був змушений звернутися за допомогою до лікарів.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі заборонили Блохіну літати до Нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути