субота, 25 серпня 2012 14:05

Лікар "Динамо" назвав терміни повернення Шовковського на поле

Лікар "Динамо" назвав терміни повернення Шовковського на поле
Травма в матчі з "Волинню" не дозволила Шовковському зіграти на Євро. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Голкіпер київського "Динамо" і збірної України з футболу Олександр Шовковський одужав від важкої травми, отриманої в квітні, і в кінці серпня - початку вересня зможе повернутися на поле, заявив лікар "біло-синіх" Леонід Миронов.

Шовковський отримав травму в матчі 28-го туру чемпіонату України сезону-2011/12 проти "Волині" 22 квітня. В кінці першого тайму голкіпер відбив небезпечний удар суперника і травмував плече. Лікарі діагностували у Шовковського внутрішньосуглобове пошкодження. 37-річний основний голкіпер збірної країни був змушений пропустити чемпіонат Європи з футболу.

"Шовковський вже практично готовий, тренується без обмежень у загальній групі. Можливо, в кінці серпня - початку вересня ми побачимо його на полі", - сказав Миронов.

Доктор підкреслив, що незважаючи на бойовий характер зустрічі раунду плей-офф Ліги чемпіонів з "Боруссією", всі гравці "Динамо" змогли уникнути травм в Менхенгладбаха.

"Всі повернулися до Києва, провели відновлювальні процедури, тренування. Якщо і були ушкодження, то вони незначні і на вибір складу головним тренером Юрієм Сьоміним на гру з "Чорноморцем" не повинні вплинути", - пояснив Миронов.

Столична команда зустрінеться з одеситами у рамках чемпіонату України в суботу, повторна гра в Лізі чемпіонів з "Боруссією" намічена на 29 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Лікар "Динамо" назвав терміни повернення Шовковського на поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути