вівторок, 29 грудня 2009 15:49

Очолити "Оболонь" може помічник Михайличенка

Очолити "Оболонь" може помічник Михайличенка

Як стало відомо www.dynamo.kiev.ua, у київській "Оболоні" розглядають три основні кандидатури на заміщення посади головного тренера команди, яка стала вакантною після того, як у відставку подав колишній керманич "пивоварів" Юрій Максимов.

Основним кандидатом для "Оболоні" є колишній наставник київського "Динамо" і азербайджанського "Нефтчі" Анатолій Дем"яненко.

Проте, разом з тим, керівництво столичного клубу також веде переговори з колишнім помічником Олексія Михайличенка по тренерському штабу національної збірної України Вадимом Євтушенком (на фото).

Нарешті, третім кандидатом, хто має шанси очолити "Оболонь", є Заслужений тренер України, колишній наставник молодіжної збірної країни Олександр Іщенко.

Керівництво "Оболоні" розглядає можливість запрошення на тренерський місток команди і інших фахівців, але в даний момент переговори ведуться саме з Дем"яненком, Євтушенком та Іщенком.

Зараз ви читаєте новину «Очолити "Оболонь" може помічник Михайличенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути